onsdag 10. desember 2008

Jeg ønsker meg

kopi til mormor, morfar og julenissen

klokke 
Stoppeklokke
super mørk lilla t - skjorte
julenissetøy så vi får julenisse i år også
mange norske filmer

hilsen anne

4 kommentarer:

froydis sa...

kjære anne. for en fin ønskeliste. jeg er helt sikker på at du får noe av det du ønsker deg, for julenissen er en ivrig blogger har jeg hørt! mørk lilla t-skjorte? det er en fin farge, men er det noen spesiell grunn til at den skal være mørk lilla utenom det? jeg ønsker meg bøker, klær og snille barn... tror du jeg får det?
mari skal være st.lucia i barnehagen i morgen, og det er hun veldig stolt og glad for. det var loddtrekning, og hun vant. moro. jeg gleder meg veldig til det. per skal være stjernegutt, så han er ganske stolt han også. feirer dere st.lucia i malawi også?
i dag skal jeg trene litt etter jobb, og så skal jeg innom tante synne og tante harriet for å se på kjoler. det er nemlig fest på jobben i morgen kveld, så da må jeg være fin. tantene skal passe alle tre barna, så jeg gleder meg særlig til å sove lenge på lørdag morgen. klem til deg, anne, fra tante frøydis

Harriet sa...

Hei dere!

Nå er vi hos Synne, Harriet, Billie og Frida.

Vi har sett på barneTV og hatt pølsefest.
Vi har lest ønskelisten til Anne og lest om dyrene Bjørn skrev om. Vi var ikke sikre på hvordan en kobraslange så ut, men nå vet vi det. Fint med internett alttå.

Astrid sover, men vi er våkne. Nå skal vi lese mer i boken om Kurt som kjører truck.

Vi håper dere har en fin om enn annerledes førjulstid!

Hilsen Mari, Per, Astrid, Synne, Harriet , Billie og Frida

Harriet sa...

Hei på dere!
Har dere hatt en fin jul så langt? Har dere fått noe av det dere ønsket dere? Håper det! Vi har fått masse presanger og er veldig fornøyde. Har hatt en fin jul så langt.
Håper dere har det fint med besøk. Det må være rart og plutselig være de erfarne som kan vise frem Malawi til mamman og pappan vår.
Idag skal Harriet, Synne og Billie på middag til oss. Marie, broren til Andreas, er der også, så det blit en liten familiefest. Det blir bra!
Alt godt til dere fra oss her hjemme i kulda...
Tante Aslaug og Synne

Anonym sa...

Heisann alle sammen.
Så fine sider dere har laget! Jeg følger stadig med, har bare ikke dristet meg til å skrive før nå. Så mye spennende dere har opplevd! - dette vil dere aldri glemme! Jeg skjønner at det er veldig forskjellig fra her hjemme. Hvordan er det å gå på engelsk skole Anne og Bjørn? Dere har vel blitt flinke til å snakke og forstå engelsk nå tenker jeg. Det var vel kjekt å få besøk hjemmefra i jula. Ble det noen julegaver, eller? Godt nyttår forresten. Her har det nå snødd veldig, det har ikke vært så mye snø her på mange år.. og nå regner det like mye.. Kaos på veiene! Her i huset er det som før, Simen er ivrig med både fotball, håndball og ski, Mia styrer med kor, turn og ski.- og vi voksne prøver å henge med i svingene..Håper det står bra til med dere alle fem, skal hilse så mye fra alle her, som synes det er så spennende å se på sidene deres!

Hilsen familien Ottem Dahl