lørdag 15. november 2008

Olas 4 år!

I dag har vi feiret Olas 4-års dag! Han ble vekt av bursdagsang - norsk - klokka 0600. Frokostbordet var var dekt med ballonger, sjokolade og godteri. Loff og syltetøy er vanligvis bursdagsfrokost hjemme i Trondheim, men her er det vanlig kost. Anne og Bjørn begynner på skolen klokka 0715 og vi går litt i svime så grytidlig. I kveld skal vi ut å spise pizza på Mamma Mia, drevet av en italiensk familie, og is på iskiosken drevet av italienersønnen i rosa skjorte. Bursdagsbarnet takker for alle gratulasjoner på SMS og mail.




2 kommentarer:

froydis sa...

kjære ola. jeg skulle gjerne sett bilder fra bursdagen din! men det kommer ikke opp noe her :-(
håper det er ok å bære fire år, per gleder seg i alle fall veldig til det. han synes du er en heldiggris som både kan bade nesten hver dag (?) og er blitt fire år!
her på jobben er det ok, men solen skinner ute og jeg gleder meg til å dra hjem til per og mari og astri og robert.
stor klem fra tante frøydis

stavsetmyra barnehage sa...

Hei Ola :)
Vi har sett på bildene fra bursdagen din og Marie ønsker deg lykke til med dagen som har vært. Her i Trondheom er det masse snø og Fredrik leker i den, Sondre aker og Lea bygger snømann. Britt Evy, Sidsel og May Linda savner deg. Skal hilse fra Helene og si at Erlend blir 6 år i dag. Emma håper du snart kommer tilbake. Jørgen leker i snøen. Nå skal vi ut å leke. stor klem fra oss :)