onsdag 29. oktober 2008

Skoleuniformen

Bjørn mangler skikkelige sko, det skal være svarte skinnsko. Og kvit shorts og kvit t-skjorte i gymmen, og mørkeblå badebukse eller badedrakt i svømminga.

Både Anne og Bjørn har valgt svømming som etter-skole-aktivitet (det var det eneste som var igjen) Anne har lært seg å crawle i dag!

3 kommentarer:

froydis sa...

så fine dere er! da bjørn sa at han hadde hatt, tenkte jeg meg noe litt sprøere:-) Det ser jo deilig ut m hengekøye, apekatter og lunsj i det grønne også! kanskje dere blir like flinke til å svømme som moren deres! mari har akkurat lært å svømme, så nå må hun jo i hardtrening til dere kommer hjem! Mette og Astri synes det er kjempegøy å bade også, men med den gipsede armen til tante Aslaug, blir det en stund til vi kan dra i svømmebassenget.
her regner det!
ha en fin dag alle fem!
klem fra tante frøydis

mormor sa...

Kjære dere, nå har moemor lært å blogge, det er utrolig hva mormorer kan. jeg er hos t aslaug, skriver mer senere

Torkjell Leira sa...

Hei alle sammen!
Tante Pia og onkel Torkjell her! Så fint å se bilder og lese det dere skriver. Vi får lyst til å dra ned og besøke dere med én gang. Men det blir nok litt vanskelig, nå er det mindre enn fire uker til Sigurd skal få en lillebror. Magen til Pia er enorm!
Her i Oslo snødde det på onsdag. Sigurd var på aketur ved Akerselva sammen med barnehagen. Nå er snøen smelta, men det er fortsatt kaldt og surt. Vi kunne delt litt på varmen og kulda, eller hva?
Vi gleder oss til å høre mer om hvordan dere har det, hvordan det går på skolen og barnehagen og hvordan det går med engelsken. Og til å se flere bilder.
Sigurd har lagt seg, men hilser for det! Ha det! Pia og Torkjell